Maeonisium - The Nalini Singh based world...
Szia!

Üdvözöllek az oldalon.
Kérlek regisztrálj itt a fórumon, igényelj karaktert, jó játékot kívánok és kellemes időtöltést Smile
Ha nem értesz valamit, böngészd át az oldal tartalmát, ha még nem tetted meg, vagy fordulj az Adminhoz segítségért.

Szép Napot!
Ayasha Dixon (Admin) 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» Sarah-Jane Hobbs
2015-10-08, 23:09 by Sarah-Jane Hobbs

» Pandaemonium - Démonok és félvérek városa
2015-10-03, 06:51 by Ayasha Dixon

» Félvérek - A változatosság gyönyörködtet...
2015-09-29, 17:54 by Ayasha Dixon

» Démon - Az alvilági csodák...
2015-09-29, 17:54 by Ayasha Dixon

» Acheron Parthenopaeus
2015-09-24, 00:05 by Acheron Parthenopaeus

» Kagan Ward
2015-09-22, 18:49 by Kagan Ward

» Ayasha Dixon
2015-09-21, 19:26 by Ayasha Dixon

» Calya Reddington
2015-09-20, 17:01 by Ayasha Dixon

» Aaron Weed - Patrol
2015-09-18, 17:20 by Aaron Weed

Top posters
Ayasha Dixon
 
Eban Nahuel Barnes
 
Ylvia Leineer
 
Acheron Parthenopaeus
 
Vaughn D'Angelo
 
Mesélő
 
Lolaya
 
Camui Gackupo
 
Mira Rose
 
Lionell Dareneall
 
Cseréket a chatben kérhettek :)
Share | 
 

 Kagan Ward

Go down 
SzerzőÜzenet
Kagan Ward

Kagan Ward

Kor : 510

TémanyitásTárgy: Kagan Ward    2015-09-22, 18:49

Kagan Ward
Alap adatok

[You must be registered and logged in to see this image.]
Teljes név: Kagan Ward

Becenév: Kagan, Ward, The Priest, Guardian

Gúnynév: - 

Születési idő: 1505. július 20.

Kor: 510 év


A tulaj elérhetőségei: scuro-principessa (skype)

Megjelenés

Magasság & Testsúly: 

Emberként: 70 kg || 195 cm

Szemszín:Lila, a pupilla körül zöldes.

Bőr/HajszínKicsit világosabb bőrszín, sötétbarna, szinte fekete haj.

ÖltözködésMeg van a maga egyedi stílusa, ami a modern ruháktól, egészen a régiesebb ruhákig terjed. Ezeket általában keverni is szokta, ha úgy tartja kedve.

Kiegészítők: Néha sálat hord.

Sebhely: -

Tetkó/Piercing:-

További képek:

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Szárnyai:
[You must be registered and logged in to see this image.]

Személyiség

Pörgős személy. Szeret a figyelem középpontjában lenni. Bármilyen szempontból. Ha felnéznek rá, ha utálják. Előszeretettel kötözködik, szólogat be, okoskodik. Nagy nő és férfi csábász. Eddig nem volt soha egyetlen egy hosszú életű kapcsolata sem. Nehéz „leragasztani” egy valakinél. Szeret felvágni, menőzni. Önfejű, öntelt, könnyen megsérthető, kissé bosszúszomjas alak. Egy bunkó tahó első ránézésre, de ha bárki is kibírja mellette hosszabb ideig rájön, hogy azért nem annyira rossz. Kifejezetten vicces és jó fej tud lenni. Néha elég idétlen és értetlen, kissé gyerekes. Nehezen lehet felhúzni, de ha sikerül is bárkinek jobb, ha fut az illető. Szereti a legtöbb extrém dolgot, vagy bármit amit mások nem szívesen csinálnának meg. Van, hogy elég csöndes, magába fordul. Néha-néha kicsit megkattan, tombolni kezd, olyankor természetesen jobb távol maradni tőle. Edzés közben nem okos dolog megzavarni, hacsak nem edzeni szeretnél vele. Minden idióta és bunkó viselkedése ellenére egész segítőkész tud lenni, és az esetek kilencven százalékában nem vár cserébe semmit.

Vallás és Ideálok

Szexuális beállítottság: Biszex

Vallás: -

BabonákIsmeri nagy részüket, de nem érdeklik.

Általános tévhitekHatalom éhesnek tartják.
Életstílus és Szokások

Lakása/Háza
[You must be registered and logged in to see this image.]

Háziállat/Egyéb tulajdonok:
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
(Mindkét madár egy és ugyanaz. A neve: Alden)

HobbijaiKardforgatás, reggeli kocogás, gitározás, dobolás, mások piszkálása, verekedés. Edzés, a végsőkig. Van hogy teljesen túl hajszolja magát, de nem érdekli. Imádja a motorokat. Ha valami nagyon megtetszik neki esélyes, hogy ellopja.

Szokások: Ha unatkozik, fütyörészik, fölrugdos dolgokat. Ujjaival dobol, vagy kocogtat amit csak tud. Nem érdekli a mindent a szemnek, semmit a kéznek szabály. Amit csak tud megbököd, fogdos, stb. Ha ideges ráng a szeme, és a szája jobb sarka, köszörüli a torkát.


Képességek

KépességekAlap képességei az angyaloknak. Szél mágia. Azaz úgy irányítja a szelet, ahogy akarja. Bármire képes vele, amit csak el tud képzelni. Közepes szinten ért az illúziók kreálásához.

ErősségeiKardforgatás, légi mutatványok, légi harc, lopakodás. Jó a meggyőző képessége, jól tud manipulálni. Nagyon jól tud kémkedni és lopni.


Gyengeségei/FélelmeiA dicsőség könnyen a fejébe száll. Egy-kettő lebecsüli ellenfelét, így könnyen meg lehet lepni támadáskor. Dicsérettel és bókokkal könnyen le lehet venni a lábáról.

Család

Családtagok:


Anya: Nem tartja velük a kapcsolatot.
Apa:Nem tartja velük a kapcsolatot.

Testvérek:Nem tartja velük a kapcsolatot.

Egyéb hozzátartozók:Nem tartja velük a kapcsolatot.

Történelem

Klánok és Rangok, Besorolások:
Klán neve: Darkriver (leopárdok) || Snowdancer (farkasok) || Angyalok klánja || Vámpírok klánja

⋅  Rang: Egyéb fajok (Lásd. Mentálok -> besorolás || Angyaloknál csak akkor töltsd ki, ha Arkangyal, a többi fajnál nem szükséges)

Rang: Alakváltóknál - Alfa hím/nőstény || Béta hím/nőstény || Újonc (ha most csatlakozott) || Klántag (ha már rég óta tag) || Kívülálló (nem hajlandó részt venni a klán életében, magányos farkas életmódot folytat, csak papíron klántag, egyébként nem az, a klán sem számíthat rá semmiben)

Klántagok:
Alfa hím/nőstény: (nevet írj ide, ha a saját klánja, a karakter nevét írd)

Többiek: —

Előtörténet:
Egy híres és nemes angyal családba született. A család tagjai mind harcosokká, vagy tanácstagokká váltak, kivétel nélkül. Kagan a tizenharmadik gyermeknek született családjába, ami elég szerencsétlen számnak számít. Nem nagyon törődött vele senki, amíg a fiú el nem kezdett kilógni a sorból. Az első érdekességnek a szemei számítottak. A család híres volt arról, hogy színpompás lila, vagy zöld szemekkel rendelkeztek, de ilyen keveredéssel, még sosem találkoztak. A második probléma a fiú viselkedése volt. Szemtelen és neveletlen volt, bármit is csináltak vele. Bajkeverő volt, sokszor kapott büntetést, de ez sem tántorította el a céljaitól, nem vált olyanná, mint amilyennek szülei akarták.  A harmadik dolog, ami miatt szégyent jelentett családjára, hogy mind az ellenkező nemhez, mind a saját neméhez vonzódott. Ezt elfogadhatatlannak tartották. Szinte lehetetlen volt rábírni, hogy hosszabb ideig figyeljen. Természetesen voltak dolgok, amik lekötötték és azokból tökéletesítette képességeit, de minden mást kizárt, nem foglalkozott vele. Mindezek ellenére lekötötte figyelmét a Tanácstagok munkája, egyre jobban kezdte érdekelni. Rossz társaságba keveredett, lopott, verekedett. Családja egyre kevésbé tűrte. 15-16 éves korában egy időre elmegyógyintézetbe zárták, gyógyszereket kapott, szülei azt hitték sérült az elméje. Az orvosok tisztában voltak vele, hogy Kagannak semmi baja, de a sok pénzért úgy kezelték, ahogy a szülők akarták. Ettől kezdett egyre idegesebbé, egyre kiszámíthatatlanabbá válni. Végül leálltak a gyógyszerezésével, kiengedték az intézetből, viszont ez az időszak mélyen beleégett, emiatt néha dühkitörései vannak. Körülbelül 50 éves lehetett, amikor egy ismerőse érdekes kalandra invitálta, ami majdnem az életébe került. Az volt az első Scavenger bevetése. A mai napig ez az egyik kedvenc emléke, amit előszeretettel idéz fel, gondolkodik el rajta. Szülei utána kitiltották a családi birtokról, mondván, hogy csak akkor térhet vissza, ha összeszedi magát és családja nevéhez méltóan viselkedik, él, dolgozik. Családja minden próbálkozás ellenére Tanácstag vált belőle, hogy még jobban bosszantsa őket véglegesen beállt Scavengernek is, és emellett egyéb munkákat is elvállal, ha elég jól megfizetik. A mai napig nem foglalkozik családjával, számára nem léteznek, jól érzi magát így.

Scavenger: A természetes értelmében véve, a dögevőket értjük ez alatt. Ezek az élőlények, mind hús, mind növényevő életmódot folytatnak, és nem az elhullott állatok, növények tetemét fogyasztják. Fontos szerepük van azzal, hogy a többi élőlény által el nem fogyasztott dögöket eltűntetik.
Itt most viszont nem ezekről az élőlényekről beszélünk, hanem egy szervezetről. Senki sem tudja pontosan, mikor is jöttek létre, de egy biztos. Jó pénzért mindent megcsinálnak. Legyen az lopás, gyilkolás, testőrség, akár régi holmik felkutatása, bármi. Az évezredek során hatalmas befolyásra tettek szert, ám nem törnek uralomra, hisz az nekik nem lenne kedvező. A Scavengerek közé tartozókat első sorban a pénz érdekli és az, hogy valamivel lekösse magát. Mindenre és mindenkire rálátásuk van, így nem tartanak toborzást. Ha valaki megtetszik nekik, fölkeresik, munkát ajánlanak neki. Utána az illető egy több éves kiképzésen vesz részt, ahol eldöntik, hogy alkalmas-e. 5 „kaszt” található a szervezeten belül. Ezek: kezdő, újonc, tapasztalt, mester, veterán. A teljesített küldetések számától, sikerességétől és a szerzett tapasztalattól függ, hogy melyik „kasztba” tartozik valaki. Miután valaki az újonc szintre lép a vezetőség és az idősebbek által kap egy kódnevet, egy „becenevet”. Veterán szintre a lehető legnehezebb feljutni, nagyon kevesen találhatóak benne.
A szervezetet általában 5-10 fős főnök, azaz „Isten” irányítja. Hozzájuk kerülnek be a munkák és a fizetségek. A pénz egy bizonyos hányadát megtartják maguknak, hogy fenn tudják tartani magukat. Ők osszák szét a munkákat a „kasztokon” belül, onnantól kezdve a „kasztbeliek” döntik el, hogy ki mit fog csinálni, elvállalni.
A küldetéseken egy, maximum 5 fő vesz részt, társul. Ez alapján osztják szét a feladatokat, a végén a pénzt. A kezdők küldetésén legalább egy mesternek lennie kell, aki felügyeli őket. A „kasztok” küldetései között lehet átjárás. Azaz, ha tegyük fel 5 fős a csapat, akkor lehet benne, mind az 5 kasztból egy résztvevő. Ez általában ritka, hisz mindenki szeret a saját súlycsoportjával „játszani”.
A Scavengerek bárkit bevesznek legyen az ember, vámpír, angyal, mentál, vagy alakváltó. Nekik csak az a lényeg, hogy legyen emberük és pénzük.
Elrejtve valahol található egy főhadiszállás és szétszórva több „leányvállalat”. Ezek a helyek biztosítják a szállást, az edző termeket és amit még el tud képzelni az ember. Korszerűen felszereltek, ám nagyszerűen elrejtettek a kíváncsi szemek elől. A felszerelést csak újonc szintig biztosítják mindenkinek, utána minden dolgozónak magának kell biztosítani azokat. A kapcsolatok révén nem is nehéz beszerezni a szükséges dolgokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Kagan Ward
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Maeonisium - The Nalini Singh based world... :: Iratok :: Karakterlapok :: Angyalok-
Ugrás: