Maeonisium - The Nalini Singh based world...
Szia!

Üdvözöllek az oldalon.
Kérlek regisztrálj itt a fórumon, igényelj karaktert, jó játékot kívánok és kellemes időtöltést Smile
Ha nem értesz valamit, böngészd át az oldal tartalmát, ha még nem tetted meg, vagy fordulj az Adminhoz segítségért.

Szép Napot!
Ayasha Dixon (Admin) 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» Sarah-Jane Hobbs
2015-10-08, 23:09 by Sarah-Jane Hobbs

» Pandaemonium - Démonok és félvérek városa
2015-10-03, 06:51 by Ayasha Dixon

» Félvérek - A változatosság gyönyörködtet...
2015-09-29, 17:54 by Ayasha Dixon

» Démon - Az alvilági csodák...
2015-09-29, 17:54 by Ayasha Dixon

» Acheron Parthenopaeus
2015-09-24, 00:05 by Acheron Parthenopaeus

» Kagan Ward
2015-09-22, 18:49 by Kagan Ward

» Ayasha Dixon
2015-09-21, 19:26 by Ayasha Dixon

» Calya Reddington
2015-09-20, 17:01 by Ayasha Dixon

» Aaron Weed - Patrol
2015-09-18, 17:20 by Aaron Weed

Top posters
Ayasha Dixon
 
Eban Nahuel Barnes
 
Ylvia Leineer
 
Acheron Parthenopaeus
 
Vaughn D'Angelo
 
Mesélő
 
Lolaya
 
Camui Gackupo
 
Mira Rose
 
Lionell Dareneall
 
Cseréket a chatben kérhettek :)
Share | 
 

 Bemutatkozás - Világleírás

Go down 
SzerzőÜzenet
Ayasha Dixon
Admin
Admin
avatar

Kor : 21

TémanyitásTárgy: Bemutatkozás - Világleírás   2015-07-18, 15:32

Te képzeltél már el egy teljesen új világot, vagy talán egy egész univerzumot? Egy helyet ahova jó elbújni a világ elől?
Szeretnéd megismerni a miénket? Very Happy
 
Úgy döntöttem szeretném nektek kívülről befelé, a semmiből a legapróbb részletekig bemutatni ezt az új világot, amit alkottunk.
 
Kezdjünk neki!
Gondolkodtál már a teremtésről? Hogy hogyan jött létre a mostani világ, amiben élünk? Mi is volt az ősrobbanás? Mi valami teljesen újat mutatunk! A mi világunkat egy háború hozta létre, az istenek között, legalábbis így szól a legenda. A régi istenek nem fértek meg egymás mellett, így háborút vívtak egymás között.
 
Kezdetben volt 1 nagy, összefüggő szárazföld és az istenek. Sok isten volt abban az időben, de minket csak egy érdekel...
Maeonis - A változás istene, aki mindközül a legmohóbb volt, megszerezte magának a Déli és a Nyugati területeket is. Létrehozva ezzel a birodalmát Maeonisiumot.
Aztán elgondolkodott... ő egyedül volt, a hatalmas területtel, ami üresnek, kopárnak és unalmasnak mutatott, hisz a háború után csak felégetett területek és homok volt ott, ahol életnek kellett volna lennie.
Mivel Maeonis szerette a változatosságot további hat részre osztotta a területet. Három nagy területet hozott létre délen, három területet pedig nyugaton, s a középső részeket szabadon hagyta, itt úgy fejlődött tovább az élet, ellenőrzés nélkül, hiszen minden figyelmét elvonta az új játék, már nem rombolt, teremtett.
 
Először az angyalokat hozta létre. Ezek a teremtmények gőgösek és büszkék voltak, mint teremtőjük maga, s nem voltak hajlandóak a városban élni, amit Maeonis létrehozott nekik, hanem egy égi várost követeltek a felhők felett. Ám az isten hamar elunta büszke teremtményeit, elfordult tőlük, nem foglalkozott velük többé, de rájuk hagyta Manhattant, a földi várost is.
 
Az angyalok eleinte nem értették a dolgot, majd egyre jobban dühítette őket a tény. Bosszúból, hogy megmutassák, ők is ugyanolyan jók, mint Maeonis, megteremtették a vámpírokat. Hogy ezt hogyan tették, az máig rejtély, ám az isten dühösebb lett, mint valaha. Egyáltalán nem foglalkozva ezekkel a lényekkel, hagyta, hogy az angyalok szolgasorsba kényszerítsék őket, s egy elhagyatott, régi, romos városba, Sanctuary-ba űzzék őket. Ezen felbátorodva az angyalok máig folytatják ezt az új „divatot”, s bánnak úgy a vámpírokkal, ahogy, ám nagy kegyesen hagyják őket Manhattanbe lépni.
 
A felbőszült isten, hogy ez még egyszer ne történhessen meg, megteremtette az embert. Ezek az esetlen, halandó lények semmire sem voltak jók a szemében, de még mindig üresen állt három város. Látva, hogy mekkora veszélyt jelent esetlen bábjaira a többi faj, Strada-ba, egy fallal körülvett, elkerített városba zárta az embereket, de a vámpíroknak semmi sem állhatta útját. Föld alatti katakombák és folyosók segítségével átjutottak Strada falain és gyilkolni kezdték az embereket, néhányukat csak magukkal vitték és belőlük táplálkoztak, vagy épp maguk közül valóvá tették.
 
Látva Maeonis, hogy mekkora fejetlenség alakult ki a lények között, megalkotta a végső, nagy művét, a mentálokat. Rájőve, hogy minden konfliktus, minden egyes vérengzés az érzelmekre vezethető vissza, ezen faj képviselőinek egytől, egyig más, de hatalmas, már szinte az angyalokéval vetekvő erőt adott, ám minden érzelmet elvett tőlük 5 éves korukig bezárólag, egy „kondicionálásnak” nevezett program keretében. A mentálokra rábízta a fajok védelmét és a háború megakadályozását a fajok között. Elméjüket egybekötötte, a „mentálhálónak” nevezett mágikus térben, hogy a faj képviselői bárhol és bármikor elérjék egymást, elméjük erejét használva.
 
Miután befejezte a nagy műt, Maeonis megelégedett a munkájával, a virágzó városokkal és a nyüzsgő élettel, így visszavonult, s őt az óta se látta senki. Ám az utolsó területről megfeledkezett. Itt a növényzet vette át az uralmat, s hamarosan egy nagy, egybefüggő vadon alakult ki. Mindegyik lény meg volt elégedve a saját városával, a saját területével, így közülük senki nem lépett be a területre.
 
Ám egy nap, alakváltók: farkasok és leopárdok tévedtek a területre. Megtetszett nekik a hely és letelepedtek, szövetséget kötöttek egymással és két részre osztották a vadont, így békében éltek egymás mellett. Egyik fajjal sem akartak különösebb összetűzésbe kerülni, hisz szinte soha nem hagyták el az élőhelyüket. Ám valaki mégis az életükre tört, ezek pedig a mentálok voltak, hiszen emlékezve Maeonis kérésére, hogy védjék a többi fajt, az alakváltókat ellenségnek tekintették. Azóta is be-betörnek a területre, azzal a szent céllal, hogy az alakváltókat kiirtsák Maeonisiumról, de persze az alakváltók sem hagyják magukat!
 
Itt tartunk most, kedves olvasó, elérkeztünk napjaink eseményeihez. Vajon, te kinek az oldalán fogsz állni?! Vagy saját istenként inkább új világot teremtesz? Ez már csak rajtad múlik … Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://maeonis.roleaddict.com
 
Bemutatkozás - Világleírás
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Világleírás
» Térképek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Maeonisium - The Nalini Singh based world... :: Bemutatkozás, avagy kezdjük elölről.... :: Világleírások-
Ugrás: